MALU WILZ Buttermilk & Lemon

Romig als botermelk & fris als een citroen! - zo hoort een cosmetische behandeling te zijn in de lente! Romig als botermelk betekent: de huid krijgt de ondersteuning die ze nodig heeft in de huidverzorging. De behandeling richt zich op regeneratie en hydratatie om klachten te behandelen die na het winterseizoen optreden.

Fris als een citroen betekent: verjonging, frisheid en lichtheid om de vermoeide en vale huid nieuw leven in te blazen om te kunnen genieten van de lente met een boost van energie en goed humeur.

Malu Wilz Beaute gebruikt bewezen populaire actieve ingrediënten en geurcomponenten.

BUTTERMILK CLEANSING MOUSSE

Mild reinigend schuim met kostbaar citrusbloemextract. Maakt de huid vrij van talg, vuil, make-up en milieuonzuiverheden. Citrusbloemextract werkt adstringerend en verstevigt de huid na de reiniging. Panthenol werkt verzachtend en voorziet de huid van voldoende vocht. De samenstelling van geurnoten vanille en citroen zorgen voor een aangenaam lentegevoel.Geschikt voor alle huidtypes.

M7209

LEMON PEELING

Zachte exfoliërende crème. De delicate exfoliërende deeltjes en fijn gemalen perzikpitten zijn ingebed in een gladde creme die voorzichtig dode huidcellen verwijdert. Het adstringerende en verstevigende effect van citrusbloemextract revitaliseert en verfrist. Verras je klant met de unieke geurbeleving van vanille en citroen. Geschikt voor alle huidtypes.

M74079

BUTTERMILK MASK

Kalmerend romig masker met langdurige hydratatie. Verwent de zintuigen met de geur van vanille en citroen. Allantoïne en bisabolol ondersteunen de regeneratie van de huid en kalmeren samen met Aloë Vera en Panthenol gestreste huidgebieden. Pentavitine zorgt voor langdurige hydratie - voorziet vocht voor 72h en versterkt de huidbarrière. Karitéboter maakt de huid zacht en verbetert de elasticiteit.Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de reactieve huid.

M74079





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...