MALU WILZ - Classic Glamour

Ontdek onze prachtige Classic Glamour look van MALU WILZ! Gouden highlights, verleidelijke rode lippen en diepzwarte eyeliner zorgen voor een adembenemende elegantie en een glamoureuze look. 

LUMINIZING SKIN HIGHLIGHTER

Gouden accenten zorgen voor het ultieme glamour-effect. De nieuwe goudkleurige Lumizing Skin Highlighter geeft elke teint een luxueuze afwerking. Het bevat glinsterende, lichtreflecterende parelmoerpigmenten die zorgen voor stralende accenten. Ook ideaal voor strobing! Bevat voedende mineralen en beschermend rozemarijnextract. 

SUPER STAY CLASSIC LINER

De vloeibare Super Stay Classic Liner overtuigt met een nobele hoogglansafwerking - perfect voor een klassieke, elegante look. De diepzwarte, perfect dekkende textuur is bijzonder duurzaam en waterbestendig. De rijke opaciteit en het glanzend effect verliezen hun intensiteit niet. Vrij van parfum, parabenen en minerale oliën. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Huidtolerantie dermatologisch bevestigd. Klinisch getest. 

HYPNOTIC VOLUME MASCARA

De zwarte Hypnotic Volume Mascara past perfect bij de eye liner. De mascara biedt een eindeloze luxe, extreem volume en prachtige krulling dankzij de multidimensionale borstelvezels. De romige textuur garandeert een lange hold en is wrijfbestendig. Vrij van parabenen. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Huidtolerantie dermatologisch bevestigd. 

LIPSTICK

Met de lippenstift n°78 "red rebel" in een verleidelijke rode tint, geef je jouw look een sensueel tintje. De romige textuur overtuigt met een hoog draagcomfort, een gelijkmatige kleurverspreiding, een langdurige, zijdezachte afwerking en een kleurintensief resultaat. 

LIP LINER

De Lip Liner n°78 "red divine" is perfect afgestemd op de lippenstift en werkt de Classic Glamour perfect af. Het langdurig en romig lippotlood zorgt voor een perfecte applicatie en voorkomt dat de lippenstift uitloopt. Het is bovendien wrijf- en waterbestendig. Vrij van parabenen en parfum. 

NAIL LACQUER

De nagellak n°599 in "gold rush" transformeert de nagels in echte blikvangers en laat ze glamoureus schitteren. De sneldrogende textuur garandeert een lange hold en een hoge dekking en weerstand. Vrij van tolueen en formaldehyde. 





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...