MALU WILZ - Ethno Love

Ontdek de limited edition collectie Ethno Love van MALU WILZ in een spannend etnisch design! Vederlichte, fluweelzachte texturen en zelfkleurende pigmenten zorgen voor een zonovergoten teint en natuurlijke en verleidelijk glanzende lippen. 

BRONZING POWDER

De nieuwe Bronzing Powder geeft elke teint een natuurlijk gebruinde afwerking. De drie kleurnuances zijn geschikt voor lichtere en donkere huidtypes en kunnen met elkaar worden gecombineerd of afzonderlijk worden toegepast. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BRONZER? 

  • Een bronzer brengt een vleugje vakantie op de huid en zorgt voor een frisse teint. Tegelijkertijd kan het gebruikt worden voor het contouren van het gezicht. 
  • De drie kleurnuances van de nieuwe Malu Wilz Bronzing Powder zorgen voor een natuurlijk ogende finish het hele jaar door. 
  • Breng de bronzer aan op de jukbeenderen en het laterale voorhoofd. Breng daarna wat aan op de neusbrug en kin. 
  • Professionele tip: Voor een bijzonder uniform resultaat, fixeer de make-up met de Fixing Powder voordat u de bronzer aanbrengt. 

BRONZING BLUSHER

De driekleurige Bronzing Blusher zorgt voor een zomerse toets. Subtiele parelpigmenten laten de wangen er nog stralender uitzien. De poedertexturen kunnen gemakkelijk en gelijkmatig worden aangebracht met de Kabuki Brush.

NATURAL GLOW LIP BALM

De bestseller Natural Glow Lip Balm maakt de Ethno Love look compleet. Zelfkleurende pigmenten in drie tinten worden gecombineerd met het oppervlak van de lippen en accentueren ze individueel in subtiel roze tot felroze. 

Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...


PROFESSIONAL MAKE UP & SKIN CARE