MALU WILZ - Fall in Love


Word verliefd op de nieuwe herfst/winter trendkleuren en ontdek de romantische herfstcollectie Fall in Love van Malu Wilz. Intense, aardse nuances worden gecombineerd met warme tinten, geïnspireerd door het vallen van de bladeren, en accentueren de natuurlijke schoonheid van elke vrouw. 
 

BLUSHER

De Blusher in "caramel cream" onderstreept de look op een ideale manier. De Blusher is perfect voor het modelleren en contouren van de gelaatstrekken. De vederlichte textuur is gemakkelijk en precies aan te brengen en is nauwelijks merkbaar op de huid. Combineert perfect langdurige resultaten met een absolute kleurintensiteit. Vrij van parabenen, parfum en lanoline. Dermatologisch getest. 

EYESHADOW

Of je nu blauwe, groene of bruine ogen hebt, deze herfst zijn de trendkleuren voor oogverblindende ogen olijfgroene nuances, parelmoer pistachetinten en doffe hazelnootoogschaduwen. De Eyeshadows van Malu Wilz garanderen een intensieve kleurverspreiding, uitstekende dekking en een aangenaam draagcomfort. Vrij van parabenen, parfum en lanoline. Dermatologisch getest. 

SUPER FINE LIQUID LINER

Een precieze eyeliner maakt deze fantastische oogmake-up compleet. De bekende Liquid Liner komt nu ook in donkerbruin en vormt een perfecte aanvulling op een natuurlijke oogmake-up. De hoogwaardige hightech-borstel is gemaakt van de fijnste individuele vezels die een precieze en flexibele punt vormen waardoor het perfect is voor het tekenen van fijne, nauwkeurige lijnen. Deze liquid liner garandeert extreem langdurige resultaten en heeft een sneldrogende formulering. Vrij van parfum. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. 

HYPNOTIC VOLUME MASCARA

Volumineuze wimpers dankzij de Hypnotic Volume Mascara in "dark brown". Deze nieuwe mascara heeft multidimensionale borstelvezels die zorgen voor dikke en volumineuze wimpers. Het omhult elke wimper met een rijke, natuurlijke bruine tint voor een onweerstaanbare, betoverende uitstraling. Geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Vrij van parabenen. Dermatologisch getest. 

LIP LINER

Deze 2 Lip Liners zijn perfect afgestemd op de trendlippenstiften. De duurzame wassen zorgen voor een zachte, romige en duurzame textuur. De Lip Liners hebben een hoge dekking, een gelijkmatige kleurverspreiding en zijn wrijf- en waterbestendig. Vrij van parabenen en parfum. Dermatologisch getest. 

LIPSTICK

Met de romige lippenstiften creëer je de Fall in Love look met een heerlijke frisheid. De romige textuur overtuigt met een hoog draagcomfort, gelijkmatige kleurverdeling en een langdurige, zijdezachte afwerking. Dermatologisch getest.

GLOSSY LIP STYLO

Natuurlijk benadrukte lippen met een glanzende afwerking zijn terug volop aanwezig. De Glossy Lip Stylo in romantische nuances zorgen voor een absoluut vrouwelijke look. De waterproof Glossy Lip Stylo met voedende mango-olie en karitéboter heeft een romige textuur, een gewichtloos draagcomfort en zorgt voor een glanzende, langdurige afwerking. Gemakkelijk en precies aan te brengen dankzij de schuine tip. 





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...