MALU WILZ - Tender Rose

 

SENSUELE VERWENMOMENTEN EN EEN ZICHTBAAR VERFRISTE HUID

Laat je meevoeren naar de betoverende bloesemtuin van MALU WILZ Beauté met rozenwater uit de Damascusroos die meer etherische oliën en geurvariaties bevat dan elke andere roos. Geniet van deze heerlijk verwennende texturen en vergeet vooral niet om het "rendez-vous met de roos" thuis verder te zetten met de verfrissende Tender Rose Tonic, het kalmerend-hydraterend Tender Rose Elixir en de 24 uur verzorgende Tender Rose Cream. Een welzijnservaring die langer duurt dan de cabinetijd!

TENDER ROSE TONIC

Adstringerende tonic met sensuele rozengeur. Bereidt de huid perfect voor op het vervolg van de verzorging. Het sublieme rozenwater van de Damascus roos is een echte allrounder die de poriën verfijnt en de huid kalmeert, hydrateert en vitaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. 

TENDER ROSE ELIXIR

Kostbare ingrediënten laten de huid zacht, soepel en ontspannen aanvoelen met een vernieuwde frisheid. Extracten van Iris Florentina versterken de hydrolipidenfilm. Mimosa-extract beschermt tegen vrije radicalen en versterkt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid. Het verwennend gel-concentraat met sensuele rozengeur geeft een harmoniserend gevoel van frisheid en is geschikt voor alle huidtypes. 

TENDER ROSE CREAM

24H verzorging met aangenaam lichte, zacht smeltende textuur en sensuele rozengeur. Voorziet de huid intensief van vocht en een frisse, roze teint! Extracten van Mimosa en Iris Florentina optimaliseren de barrièrefunctie van de huid en remmen de enzymatische afbraak van collageen. Rozenwater uit de Damascus roos en Panthenol kalmeren en harmoniseren. Geschikt voor normale tot drogere huidtypes. 





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...