6

ARTDECO Skin & Body Care

Skin Yoga

Yoga, een eeuwenoude traditionele leer uit India, helpt om tot rust te komen, te ontspannen en harmonie te bereiken tussen geest, lichaam en ziel. Dit is heilzaam aangezien de dagdagelijkse dosis stress en emoties het evenwicht van ons zenuwstelsel verstoren met alle gevolgen vandien. Ook onze huid lijdt onder stress.

Skin Yoga is een geavanceerd verzorgingsconcept met de nadruk op het optimaliseren van de huidbalans, het beschermen van de huid tegen schadelijke milieu-invloeden en de huidcellen optimaal van zuurstof voorzien. Hiervoor wordt beroep gedaan op de synergie tussen traditionele Oosterse en innovatieve Westerse technologie.

Oxyvital, Hyaluronzuur, Retinol en tal van Oosterse ingrediënten vormen de bouwstenen van dit trendy en compact Skin Yoga gamma.

De uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden een groot voordeel, zowel voor de cabineverzorging als de thuisverzorging.

Asian Spa

Ruiken, voelen en zien

Geïnspireerd door de Oosterse levensfilosofie om lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen en te harmoniseren, transformeert de Asian Spa “BATH & BODY COLLECTION” uw badkamer om in een oase van welzijn en creëert het tijd voor innerlijke en diepe tevredenheid.

Vier sensuele productlijnen met verschillende aromatische composities en actieve hoofdingrediënten, helpen u te ontsnappen naar eeuwenoude verzorgingsrituelen en de traditionele Aziatische Spa.

Elke lijn wordt gekenmerkt door een specifieke mandala. Een mandala is een spiritueel en ritueel symbool dat het universum belichaamt. Het is een cirkelvormig geometrisch ontwerp dat de reis van de geest vertegenwoordigt en wereldwijd gebruikt wordt in meditatie.

Ervaar een waar feest voor de zintuigen met de wellnessproducten van de Asian Spa Bath & Body Collection!

Verdeler worden van dit merk

Om het formulier te verzenden, moet u eerst akkoord gaan met het privacy statement.

Andere Merken

Malu Wilz Skin Care

Detox intense

Malu Wilz Make Up

ARTDECO Make-Up


PROFESSIONAL MAKE UP & SKIN CARE