MALU WILZ - Aloe Vera

ALOE VERA CLEANSING GEL

Milde, revitaliserende reinigingsgel. Verwijdert grondig alle sporen van make-up, vuil en overtollig talg zonder de huid te irriteren. Aloë Vera houdt vocht vast en werkt kalmerend. De huid voelt fris en gerevitaliseerd aan. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.

M77020

ALOE VERA GEL & MASK

2-in-1 hydraterende gel & masker. Aloë Vera geeft vocht, verkoelt en kalmeert de gestreste en geïrriteerde huid. Een echte SOS-helper bij zonnestress. De textuur is zowel heilzaam als revitaliserend. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.

RETAIL M77022 - 50 ml

CABIN M77322 - 200 m

ALOE VERA FLUID

Lichte vochtinbrengende crème. De lichte textuur wordt goed opgenomen en maakt het huidoppervlak glad. Aloë Vera zorgt voor frisheid, hydratatie, kalmeert en laat teint stralen. Ananasextract en Citroenextract verfijnen de huidtextuur. Geschikt voor normale, gedehydrateerde, vette en gecombineerde huiden. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

M77024

ALOE VERA CREAM

Verzachtende vochtinbrengende crème. Aloë Vera hydrateert intensief en beschermt de huid tegen uitdroging. Vermindert ruwe plekken, irritaties en trekkerig gevoel. Geschikt voor normale, vochtarme en droge huid. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

M77025





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...