Gepassioneerd door schoonheidsproducten

Primmo Beauty Services (P.B.S nv) is actief in de cosmeticabranche sinds 1989 en verzorgt de introductie en ontplooiing van kwaliteitsvolle merken in de professionele beautysector.

 

In de voorbije 30 jaar werd steevast gewerkt met prestigieuze merken voor professionals in de beauty sector, kapsalons en beautysalons: Vidal Sassoon, Molton Brown, Sebastian International, I.C.O.N, Trevor Sorbie, Trucco, OPI, ARTDECO

 

Sedert 2004 werkt P.B.S. samen met de befaamde ARTDECO Cosmetic Group GmbH uit München voor de introductie en ontplooing in België en Luxemburg van hun merkenportfolio.

 

Als eerste project werd gestart met ARTDECO Make up & Skincare dat op 5 jaar tijd marktleider werd in de Belux met zowat 1.000 verdeelpunten. 

Dit succesvolle project leidde tot nieuwe opdrachten voor de ARTDECO Cosmetic Group.

 

In mei 2016 werd gestart met de ASIAN SPA BATH & BODY COLLECTION. Daarna volgende in oktober 2017 de introductie van de prestigieuze CLAUDIA SCHIFFER Make Up collectie en in mei 2018 de lancering van MALU WILZ make-up en skin care.

Vanaf 2019 wordt ook het exclusieve DETOX INTENSE van Prof. Dr. Hans-Michael Ochenfels (Frankfurt) aangeboden.  

3 Make-up collecties onder 1 dak

P.B.S. biedt hiermee 3 boeiende doch heel verschillende make-up collecties aan. Ieder kan kiezen welke best passen in hun zaak: de prestigieuze CLAUDIA SCHIFFER capsulecollectie met een 100-tal producten, het complete doch compacte MALU WILZ gamma met zowat 200 producten of het trendgerichte, voortdurend vernieuwende ARTDECO gamma met meer dan 1.000 verschillende kleuren en producten...

4 verzorgingsconcepten

Het aantrekkelijke SKIN YOGA concept is een Oost-West fusie met heerlijke aromatische verzorgingen aan betaalbare prijzen. Een leuk en jong gamma, een fijne aanvulling voor ieder instituut dat ook 20-ers en 30-ers wil aantrekken. 

MALU WILZ biedt een volledige waaier aan van hoogkwalitatieve basisverzorgingen en aangepaste seizoensbehandelingen die een mooie variatie aanbieden voor uw klanten. 

De ASIAN SPA BATH & BODY COLLECTION brengt sfeer, kleur en geur in elke zaak en ieder huis. 


Onze merken

Uitbreiding lokalen en nieuw opleidingscentrum

Om deze evolutie zo vlot mogelijk te maken, was een uitbreiding noodzakelijk van stockage-, burelen- en opleidingscapaciteit. Door de aankoop van het aanpalende perceel en gebouw in juni 2017 werd de stockagecapactiteit verdrievoudigd en kwam ook de mogelijkheid om een nieuw opleidingscentrum van 125m² in te richten dat juni 2018 in gebruik werd genomen. 

Dubbele viering 2019

In 2019 vieren we 30 jaar Primmo Beauty Services en 15 jaar ARTDECO Belux met leuke activiteiten en passende promoties... 


PROFESSIONAL MAKE UP & SKIN CARE