Gepassioneerd door schoonheidsproducten

Primmo Beauty Services (P.B.S nv) is aktief sinds 1989 met de introductie en verdeling van kwaliteitsvolle merken voor de professionele beautysector in België-Luxemburg.

Van 2003 tot 2021 stond P.B.S in voor de logistieke support bij de lancering en verdeling van ARTDECO.

 In 2017 werd een gloednieuw opleidingscentrum ingericht en werd actief gewerkt aan vernieuwde stockage en verzendingscapaciteit.

Zo stond P.B.S medio 2018 klaar voor de verdeling van MALU WILZ Beauté, een merk met een bijzondere visie dat zich uitsluitend richt naar de professionele beautysector in meer dan 30 landen !

In de CORONA -periode 2020-2021 werd ingezet op de uitbouw van een sterkere digitale infrastructuur en support voor onze klanten.

Uitbreiding lokalen en nieuw opleidingscentrum

Om deze evolutie zo vlot mogelijk te maken, was een uitbreiding noodzakelijk van stockage-, burelen- en opleidingscapaciteit. Door de aankoop van het aanpalende perceel en gebouw in juni 2017 werd de stockagecapactiteit verdrievoudigd en kwam ook de mogelijkheid om een nieuw opleidingscentrum van 125m² in te richten dat juni 2018 in gebruik werd genomen. 

Dubbele viering 2019

In 2019 vierden we 30 jaar Primmo Beauty Services en 15 jaar ARTDECO Belux met leuke activiteiten en passende promoties... 


PROFESSIONAL MAKE UP & SKIN CARE