MALU WILZ Beauty the Beach

BRONZING POWDERS MALU WILZLIMITED

Tweekleurige bronzer. Voor een subtiele, stralende teint met een licht gebronsde finishIdeaal als natuurlijke blush en voor het accentueren van gezichtscontouren. Lange hold. Bevat talk om ongewenste olieachtige glans te verminderen en tegelijkertijd een matte look te geven. Fijne parels zorgen voor een gemakkelijke dosering van de kleurintensiteit. Ongeparfumeerd en in meerdere kleuren verkrijgbaar.

M47597

BRONZING GLOW SKIN OIL

Verzorgende jojoba-olie met subtiele bronstint. Verbergt onvolkomenheden en maakt de huid egaler. Absorbeert snel. Vleugje kokosgeur. Schudden voor gebruik. Tip: Breng aan op de haarpunten voor gouden accenten.

M47598 

TRIPLE CARE LIPSTICK

Drievoudig voedend effect voor zachte, gladde lippen met actieve verzorgingsstoffen. Romige textuur. Twee buitenste strepen bevatten. Extract van Swertia Chirata, een Indische plant die voor zachtheid zorgt. Een speciale pepti-de zorgt ervoor dat de lippen voller lijken door liprimpels op te vullen. Middelste streep bevat Hyaluronzuur, bekend om zijn hydra-terende eigenschappen.Vrij van parabenen. Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd, in meerder kleuren verkrijgbaar 

M47599.xx





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...