MALU WILZ FOOTCARE

De succesvolle LUXURY MOMENTS BODY CARE  wordt vanaf januari aangevuld met MALU WILZ FOOTCARE. Een toffe, aangename en prijsvriedelijke voetverzoringing met 3 producten: een diepe scrub, een herstellende balsem en een voedende créme. 

EFFECTIVE FOOT SCRUB

Intensief voedende voetenscrub verwent de huid en de zintuigen. Vulkanisch zand en bamboepoeder verwijderen dode cellen van het oppervlak van de opperhuid en voeden de huid van de voeten. Geschikt voor elk huidtype, niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Vrij van parabenen.

M97040 - 100 ml

RICH FOOT CREAM

Zeer voedende voetcrème. Beschermt droge en gebarsten voeten en maakt ze weer zacht en glad. Romige textuur hydrateert intensief en trekt snel in. Bevat Ureum, Karitéboter, Allantoïne, Vitamine E, Citroengrasolie en Matcha thee-extract. Vrij van parabenen.

M97041 - 100 ml

FOOT REPAIR BALM

Aromatische voetverzorgingsbalsem. Verfrissend en voedende textuur laten droge, ruwe voeten zacht, glad en soepel aanvoelen. Bevat Karitéboter, matcha-thee-extract, Amandel-, Kokos- en Citroengrasolie voor extra verzorging en regeneratie.

M97042 - 100 ml

Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...


PROFESSIONAL MAKE UP & SKIN CARE