MALU WILZ - Fun @ Home Mask Specials

Skin care fun voor thuis! De nieuwe maskers van MALU WILZ Beauté zijn een echte blikvanger in de badkamer en zorgen onmiddellijk voor zichtbare resultaten voor een stralende huid. 

Maskers zijn van essentieel belang voor een regelmatige huidverzorging - een klein schoonheidssalon voor thuis. Ze fungeren als een beauty booster en maken de huid resistenter. Het nieuwe HYALURONIC ACTIVE+ CREAM MASK is bijvoorbeeld bijzonder eenvoudig aan te brengen: breng aan, laat ongeveer 10 minuten inwerken en masseer het overgebleven maskerresidu in de huid. 

BELANGRIJK: Een intensieve reiniging met peeling voor het aanbrengen van het masker is noodzakelijk voor een optimaal effect. 

HYALURONIC ACTIVE+ CREAM MASK

Rijk anti-aging masker met hyaluronzuur complex

Een complex van drie verschillende hyaluronzuren verhoogt het vochtgehalte van de huid met langdurige resultaten, maakt de huid onmiddellijk strak en ondersteunt de natuurlijke regeneratie. Avocado- en macadamianotenolie voeden ruwe plekken, waardoor ze weer zacht en soepel zijn. Voor de normale, droge en mature huid. 

THALASSO INTENSIVE MASK

Intensief verfrissend gelmasker

Direct na het aanbrengen geeft het een gevoel van ontspannen en soepelheid op de huid en laat het de teint stralen in een nieuwe frisheid. Atlantische algenextract, hyaluronzuur en de natuurlijke moisturizer sorbitol zorgen voor een intensieve rehydratatie en verhogen het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Ook ideaal om te gebruiken na het zonnebaden. Een verfrissende ervaring voor alle huidtypes. 

YOGHURT MANGO MASK

Verwennend romig gelmasker voor een subtiel zachte huid

Mango-olie en yoghurtpoeder voeden de huid en zorgen voor een gevoel van welzijn. Bisabolol en panthenol kalmeren gestresste huidgebieden. Met een fruitige perzikgeur voor een zomerse noot op de huid. Geschikt voor alle huidtypes. Ideaal voor de veeleisende, gedehydrateerde huid. 

Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...


PROFESSIONAL MAKE UP & SKIN CARE