MALU WILZ - Longwear Highlights

Alles moet tegenwoordig snel, gemakkelijk en ongecompliceerd zijn. Wanneer je jezelf 's morgens maquilleert, is de beste look niet enkel geschikt voor op het werk, maar zit deze ook 's avonds nog perfect voor de volgende yogales.

Niet elke make-up blijft tijdens zoveel verschillende activiteiten perfect zitten. Bij MALU WILZ Beauté hebben we een aantal texturen die perfect zijn voor een lange wandeling in warm weer en tijdens sport- en wateractiviteiten. De nieuwe Longwear Highlights collectie bevat sterk gepigmenteerde, waterdichte texturen - ideaal voor een langdurige make-up. 

 

LONGWEAR EYESHADOW PEN

Deze sterk gepigmenteerde, gewichtloze oogschaduwpen kan over het hele ooglid worden aangebracht als oogschaduw of als een highlighter en eyeliner. Het garandeert een langdurige hold tot 10 uur lang zonder dat het vlekken maakt of zich nestelt in de oogplooi. Inclusief een geïntegreerde puntenslijper aan het einde van de pen. Vrij van parfum. Oogverdraagzaamheid medisch bevestigd. 

LONGWEAR SOFT TOUCH LIPSTICK

De Longwear Soft Touch Lipstick is een waterproof lippenstift met een romige, zachte textuur, een intense kleur en langdurige hold. Het zorgt voor een zijdezachte matte afwerking en een egale dekking. Het praktisch penformaat is eenvoudig aan te brengen en is ideaal voor touch-ups onderweg. Bevat avocado-olie die de huid intensief voedt. Vrij van parfum. Huidverdraagzaamheid is dermatologisch goedgekeurd. 





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...