MALU WILZ POWER PEELINGS

Het gebruik van het juiste huidverzorgingszuur kan wonderen doen. Met de nieuwe Power Peelings kan men specifieke huidproblemen behandelen met onmiddelijk zichtbaar resultaat. De kern van de behandeling zijn AHA en BHA fruitzuren.De Perfect Glow Peeling richt zich naar de mature huid met pigmentvlekken en rimpels. De Perfect Clear Peeling behandelt de onzuivere en vette huidtypes met acné littekens, gerstekorrels en zwarte punten. Tijdens de behandeling steeds de ogen afdekken. Na de behandeling steeds SPF30-50 dagcrème aanraden gedurende een week.

AHA GLOW EFFECT PEEL PH3,2

Bevat Amandelzuur 10%, Citroenzuur 9%, Melkzuur 5%, Glycolzuur 4,8%, Fytinezuur 0,1%. In het bijzonder geschikt voor mature huid. Werkt Keratolytisch, vermindert rimpels, egaliserend en ophelderend effect op de teint en reduceert pigmentvlekken.

TOEPASSING

  • 1e stadium: 5 minuten laten opliggen
  • 2e stadium: 7 minuten laten opliggen
  • 3e stadium: 10 minuten laten opliggen

ACTIVE INGREDIENT LEXICON

AMANDELZUUR Amandelzuur is een heel mild en goed verdragend exfolierend, anti-inflammatoir en anti-bacterieel fruitzuur. Het dringt door tot in de poriën en reinigt deze grondig. Verzacht hyperpigmentatie en littekens van puistjes. CITROENZUUR Citroenzuur reguleert de pH van de huid en verzacht hyperpigmentatie en littekens van puistjes. Ondersteunt de celvernieuwing en verbetert de elasticiteit van de huid. MELKZUUR Melkzuur is een natuurlijke huideigen vochtregulator met keratolytische eigenschappen. GLYCOLZUUR Glycolzuur afkomstig van suikerriet vermindert hyperpigmentatie geïnduceerd door UV-licht. FYTINEZUUR Fytinezuur met zacht kerototytisch effect ondersteunt de celvernieuwing en heeft een ophelderend effect op de huid door de omzetting van L-Tyrosine naar melanine te inhiberen.

M74075

BHA CLEAR EFFECT PEEL PH 3,5

Bveat Carnitine 3%, Salicylzuur 2%, Aloë Vera, Kamille, Calendula, Salieblad en Brandnetelextract. In het bijzonder geschikt voor de onzuivere en vette huid. Verwijdert zwarte punten en gerstekorrels. Exfolieert en lost huidschilfers en verharde talg op. Ontstekingsremmend en anti-bacterieel.

TOEPASSING:

  • 1e stadium: 5 minuten laten opliggen
  • 2e stadium: 10 minuten laten opliggen
  • 3e stadium: na 10 minuten nogmaals aanbrengen en 5 minuten laten inwerken.

ACTIVE INGREDIENT LEXICON

CARNITINE Carnitine is een aminozuur die de talgproductie vermindert. SALICYLZUUR Afkomstig van de Witte Wilg (Salix Alba) wordt in de dermatologie gebruikt om te exfoliëren (eelt en verhardingen van de huid). ALOE VERA, KAMILLE, SALIEBLAD EN CALENDULA (GOUDSBLOEM) Kalmeren en werken ontstekingsremmend. BRANDNETELEXTRACT Stimuleert de opervlakkige micro-circulatie.

M74076

EFFECT PEEL NEUTRALIZER PH 8,1

Bevat Glycerine, Glycine, Zoethoutwortel, Zeezout, Kamille, Komkommer, Hoppe, Toverhazelaar, Hibiscus, Citroenmelissa, Haver, Vitamine E. Neutraliseert de pH van de huid. Verzacht, ontspant, hydrateert en beschermt. Verschaft een ontspannen en zacht gevoel aan de huid.

M74077

Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...