Malu Wilz Sensitive Pro

Innovatieve verzorging voor de (over)gevoelige, geïrriteerde en gestreste huid.

Wie een allergische of overgevoelige constitutie heeft kan reageren op talloze allergenen en prikkels door contact via de huid, de luchtwegen of de spijsvertering.

De huid kan reageren met irritatie, roodheid, jeuk, droogte en opgespannen gevoel soms met eczeem.
Vaak gaat dit samen met een minder goed functionerende huidbarrière. Deze huideigen beschermlaag is ook bekend als de hydrolipidenfilm.

Naast allergenen kunnen ook koude, hitte, UV, kledij en cosmetica reacties uitlokken net zoals inwendige factoren (hormonenschommelingen bvb) en psychische stress een effect op de huid kunnen hebben.

Dr. André Mistiaen

STRESS RELIEF CLEANSING BALM

Kalmerende reinigingsbalsem. Zacht en mild reinigen van de huid. Huididentiek koolhydratencomplex voorziet de huid langdurig van vocht en beschermt zo tegen uitdroging. Alfa-bisabolol gaat ontstekingen tegen en regenereert. Macadamianootolie maakt de huid zachter en soepeler. 72% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

M77078

STRESS RELIEF TONIC

Lotion apaisante qui hydrate la peau et réduit les sensations de tiraillement ainsi que les inflammations. L’ectoïne qu’il contient favorise la réparation et les mécanismes de protection des cellules et maintient la teneur en hydratation de la peau, même dans des conditions néfastes. La peau paraît équilibrée et reposée. 90% des ingrédients sont d’origine naturelle.

M77079

DE-STRESS MASK

Kalmerend sheet masker vermindert trekkerigheid en roodheid. Huididentiek koolhydratencomplex voorziet de huid van langdurige hydratatie, terwijl de probiotische werkstof het bacteriële ecosysteem van de huid in evenwicht brengt en zo de barrièrefunctie versterkt. Allantoïne en panthenol verminderen ontstekingen. De huid ziet er zachter uit en is minder gevoelig voor irritaties. 91% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

M74073

STRESS RELIEF MASSAGE CREAM

Harmoniserende massagecrème/lotion (emulsie op olie/waterbasis) met complex van ontstekingsremmende en regenererende werkstoffen. Bijzonder geschikt voor de behoeften van de gevoelige huid. Allantoïne, alfa-bisabolol en panthenol verminderen roodheid en irritatie. Jojoba- en avocado-olie verzachten de huid. Huididentieke koolhydratencomplex voorziet de huid van langdurig vocht en beschermt haar tegen uitdroging. 71% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

M74074

DE-STRESS SERUM

Beschermend serum met verzachtende werking vermindert irritatie. Extract uit de truffel van het Noorden verlicht jeuk, branderigheid, irritatie en roodheid. Ectoïne bevordert het celherstel en de afweermechanismen bij stressfactoren. Probiotisch actief bestanddeel versterkt het bacteriële ecosysteem van de huid en ondersteunt regeneratie en genezing. De huid ziet er evenwichtiger uit. 84% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

M77080

DE-STRESS CREAM

Kalmerende 24 uurs crème verwent de huid en gaat ontstekingen tegen. Extract van de truffel van het Noorden verzacht roodheid en irritatie. Probiotisch actief bestanddeel versterkt het bacteriële ecosysteem van de huid en ondersteunt regeneratie en genezing. De huid is gekalmeerd en ziet er evenwichter uit. 63% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

M77081

DE-STRESS EYE CREAM

Verzachtende oogcrème die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Combinatie van kalmerende en hydraterende werkstoffen versterken de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en verminderen irritatie en roodheid. Probiotische werkstof bevordert de genezing en stabiliseert het bacteriële ecosysteem van de huid. Werkstoffencomplex bestaande uit tijgergras, muisdoorn en goudsbloem vermindert donkere kringen onder de ogen. De huid ziet er gladder en egaler uit. 70% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

M77082

Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...


PROFESSIONAL MAKE UP & SKIN CARE