MALU WILZ Tea Ceremony

MINDFULLNESS, INNERLIJKE RUST, RELAXATIE

Het ‘Malu Wilz Tea Ceremony Treatment’ brengt een LUXUEUSE ANTI-AGING VERZORGING van TOPKWALITEIT in een sfeer van innerlijke rust, relaxatie en verwenning. Meer dan ooit hebben klanten hier een diepe behoefte aan.

CAMELLIA SINENSIS

Zwarte thee, Groene thee, Witte thee, Matcha thee of Kambucha zijn allemaal afkomstig van éénzelfde plant : Camellia Sinensis.

EENZELFDE PLANT, DIVERSE BEWERKINGEN, BEREIDINGEN EN GEBRUIKEN

Door de eeuwen heen hebben diverse bereidingen en gebruiken in het Verre Oosten geleid tot heel wat variatie qua producten en gebruiken. Zwarte thee soorten vereisen naargelang de soort een specifieke reeks bewerkingen om tot het gewenste en constante resultaat te komen. Voor Witte thee worden de blaadjes direct na de pluk gedroogd, voor Groene thee worden de blaadjes direct verhit om oxidatie te voorkomen. Voor Matcha thee, heel populair in Japan, wordt de groene thee verwerkt tot poeder dat heel rijk is aan anti-oxidanten : een waar anti-verouderingsdrankje! Kombucha is dan weer een fermentatieproduct van thee.

HELENDE EN ZUIVERENDE EFFECTEN

Vanuit de traditie weten we dat Camellia Sinensis werd gebruikt omwille van zijn zuiverende, versterkende en helende effecten op lichaam en geest, op het darmstelsel en op de huid.

ANTI-OXIDANT VERZORGING BIJ UITSTEK

De jonge theeblaadjes bevatten immers een bijzonder hoog gehalte aan pectine en polyphenolen. Dit ontgiftt en beschermt tegen schadelijke milieuinvloeden waaronder oxidatieve stress die leidt tot vroegtijdige huidveroudering.

DE PERFECTE AANZET VOOR EEN ANTI-AGING KUUR

De diepe reiniging en de neutralisatie van vrije radicalen bereidt de huid optimaal voor op de anti-aging eigenschappen van CELL PERFORMANCE PREMIUM AGING met tastbaar en zichtbaar effect!

WHITE TEA FOAMING CLEANSER

Mild reinigend schuim met fruitige geur

Romige en aangename consistentie verwijdert make-up doeltreffend en verzorgt de huid tijdens het reinigen.

Oxyvital verdubbelt de zuurstofopname van de huidcellen en heeft een kalmerend effect. Witte thee heeft een hoog gehalte aan polyfenolen en sterke antioxidatieve eigenschappen. Cocamidopropyl betaïne is een wasactieve stof van plantaardige oorsprong.

M97138

MATCHA TEA PEEL & MASK

2-in1 masker & peeling Lichtgroene romige textuur met gemalen bamboevezels.

De huidtextuur is verfijnd en de teint ziet er jeugdig fris uit. Verschaft een zijdezacht en glad huidgevoel. De actieve ingrediënten zorgen voor een intensieve hydratatie en versteviging van de huid. De sterke antioxiderende werking neutraliseert de vrije radicalen. Vrij van siliconen en PEG. Actieve ingrediënten: Matcha-extract, Glycerine, Hyaluronzuur, Tijgergras Zonnebloemolie, Vitamine E, Sheaboter, Moerasbloemolie.

M74084

GREEN TEA BEAUTY ELIXIR

Anti-aging elixir

Strijkt kleine droogterimpeltjes glad en verfijnt de huidtextuur. De huid wordt goed gehydrateerd en ziet er jonger en frisser uit. Tijgergras versterkt de elastische vezels van de huid en zorgt door de stimulerende werking voor een verstrakking en verbetering van de contouren en de gezichtsmatrix. Sterke antioxiderende werking beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering en schadelijke milieu-invloeden. Vrij van siliconen en PEG. Actieve ingrediënten: Groene thee-extract, Glycerine, Panthenol, Hyaluronzuur, Tijgergras, Zilveroor (Sneeuwpaddenstoel).

M74085

ENERGIZING GREEN TEA MASK

Energizerend anti-aging masker voor elasticiteit & vitaliteit

Zorgt voor een intensieve hydratatie en vult de huid op. Geeft een verstevigend effect en maakt de huid egaler en gladder, fris en vitaal. Actieve ingrediënten: Groene thee-extract, 4-voudig Hyaluronzuur, Collageen.

M97139

CALMING BLACK TEA MASK

Kalmerend anti-aging masker voor irritaties & roodheden Kalmeert de huid en vermindert roodheid.

Verfijnt, verzacht en egaliseert de huidtextuur. Zorgt voor een intensieve hydratatie en vermindert oxidatieve stress. Actieve ingrediënten: Kombushka (bevat zwarte thee), Glycerine, Panthenol, Hyaluronzuur, Groene thee, Witte thee, Allantoïne.

M97140





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...