MALU WILZ Vitamin C Massage Cream

Vitamin C Massage Cream

Rijke massagecrème met vitamine C
De verzachtende massagecrème verwent gezicht, hals en decolleté. Vitamine C beschermt tegen vrije radicalen en gaat vroegtijdige veroudering van de huid tegen.
De samenstelling van voedende oliën zoals jojoba, avocado en kokosolie laat een zacht en soepel gevoel achter op de huid. Daarnaast heeft panthenol een kalmerend effect en voorziet de huid van intensief vocht.
-Vegan
-Vrij van siliconen, parabenen, paraffines.
-Geschikt voor alle huidtypes. 

Toepassing: breng aan op de huid na reiniging en masseer gezicht, hals en decolleté in gedurende 20 minuten. Verwijder met warme kompressen. 

M74080 - 200 ml

Leuk om te weten...

Sodium ascorbyl fosfaat (ook wel ascorbinezuur genoemd) is een van de meest stabiele en actieve vormen van vitamine C in hoge concentratie en wordt snel door de huid opgenomen. Bij aanbrenging op de huid, zet sodium ascorbyl fosfaat zich op natuurlijke wijze om in L-ascorbinezuur (doordat het reageert met het natuurlijke, in de huid aanwezige enzym fosfatase).

Het is een krachtig antioxidant en co-factor in de productie van collageen en elastine, helpt zonschade en pigmentatieproblemen terug te draaien en voorkomen. Als fruitzuur verbetert vitamine C de teint en textuur van de huid doordat het helpt dode huidcellen verwijderen. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes.





Meer artikels

Nog geen items onder deze categorie...